Τι λένε οι συνδρομητές μας για εμάς:

“Aψογη η λειτουργία της seaSOS. Καταρτισμένο, ευγενικό και εξυπηρετικό το πλήρωμα. Ηδη έχω ενημερώσει τους γνωστούς μου για τις υπηρεσίες σας και είναι πολλοί που θα γίνουν συνδρομητές” Συνδρομητής 10018 (Πρόβλημα: Αντλία βενζίνης)

“Εμεινα πολύ ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση τόσο τηλεφωνικά όσο και από το πλωτό πλήρωμα που προσήλθε για την επιδιόρθωση της ζημιάς. Θετική εντύπωση μου έκανε η τηλεφωνική επικοινωνία κατά την δύση του ηλίου με σκοπό την επιβεβαίωση της ασφάλειάς μας. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και σαφέστατα θα συνιστούσα την seaSOS και σε άλλους»
Συνδρομητής 0293 (Πρόβλημα: Κόπηκαν τα λουριά της μηχανής)

“Σας χρειαστήκαμε και ανταποκριθήκατε άμεσα και με επαγγελματισμό όπως αρμόζει σε μια εταιρεία που προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες. Εχουμε μόνο θετικά να πούμε για την seaSOS. Είμαστε ευχαριστημένοι για την επιλογή μας να σας προτιμήσουμε» Συνδρομητής 0250 (Πρόβλημα: Εσπασε η φούσκα-τροφοδοσία της βενζίνης)

«Η ταχύτητα άφιξης, η ευγένεια του προσωπικού και η βοήθεια τους να δέσουμε στο λιμάνι Λαυρίου ήταν άψογη. Θα ενημερώσω όλους όσους ξέρω και έχουν σκάφος»
Συνδρομητής 504 (Πρόβλημα: Επισκευή μηχανής)

Your partner at sea !

BLOG POSTS

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Σημαντικό: : Αυτός ο ιστότοπος έχει ρυθμιστεί αποκλειστικά για σκοπούς επίδειξης και όλο το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει το θέμα του Όλες οι εικόνες προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.