ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ιστορικό

H seaSOS προσφέρει μια, πρωτοποριακή για την Ελλάδα, και ταυτόχρονα προσιτή, συνδρομητική υπηρεσία που απευθύνεται σε κατόχους μηχανοκίνητων (cruisers), ιστιοπλοικών ή φουσκωτών (rib) σκαφών.

Η seaSOS λειτουργεί από το 2006 προσφέροντας στους συνδρομητές της υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και υποστήριξης στη θάλασσα, καθώς και μία σειρά επιπρόσθετων υπηρεσιών που διευκολύνουν τη ζωή και την ενασχόληση με τη θάλασσα και το σκάφος.

Οι υπηρεσίες της seaSOS βασίζονται σε μια ετήσια συνδρομή, προσιτή και συμφέρουσα για όλους τους κατόχους σκαφών. Οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα της τηλεφωνικής κλήσης και της άμεσης εξυπηρέτησής τους στις περιοχές που καλύπτει η seaSOS.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά της, η seaSOS έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου της θάλασσας, γεγονός που αποτυπώνεται στη συνεχώς διευρυνόμενη βάση συνδρομητών της.

Με διοικητική έδρα και τεχνική βάση στο Λαύριο, η seaSOS λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της με ένα μόνο τηλεφώνημα!

O στόλος της seaSOS

Πλήρως εξοπλισμένος και έτοιμος να ανταποκριθεί με συνέπεια και αξιοπιστία, ο στόλος ταχείας επέμβασης της seaSOS απαρτίζεται από 5 ειδικά φουσκωτά σκάφη, σκάφη μεταφοράς προσωπικού, ενώ στελεχώνεται από πλήρους απασχόλησης ναυτικούς και μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία στη συντήρηση και επισκευή σκαφών και μηχανών θαλάσσης.

Τα φουσκωτά σκάφη είναι 10,1μ. της εταιρείας Bluefin, με ειδικά σχεδιασμένες γάστρες για σωστή και γρήγορη πλεύση, διπύθμενα με διπλό ρεζερβουάρ καυσίμων και σημεία ρυμούλκησης πλώρα – πρύμα. ‘Ολα τα σκάφη είναι εφοδιασμένα με δύο κινητήρες Yamaha 250 HP τελευταίας τεχνολογίας.

Oι συνεργάτες της seaSOS

Το δίκτυο συνεργατών της seaSOS αποτελείται επί του παρόντος από 10 συνεργάτες που στελεχώνουν ισάριθμους σταθμούς στις περιοχές κάλυψης. Οι συνεργάτες αυτοί βρίσκονται σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Λαμβάνοντας κλήση από την τεχνική βάση του Λαυρίου σπεύδουν για την αντιμετώπιση του εκάστοτε περιστατικού στην περιοχή της ευθύνης τους, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι συνεργάτες της seaSOS έχουν πολυετή γνώση και εμπειρία στη θάλασσα και διαθέτουν σκάφη εξυπηρέτησης ισάξιας δυναμικής με τα σκάφη της seaSOS. Eπιπλέον, η seaSOS διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών (μηχανικούς, ψυκτικούς κλπ) στο μεγαλύτερο τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας.
Η seaSOS καλωσορίζει την εκδήλωση ενδιαφέροντος πιθανών συνεργατών που πληρούν το παραπάνω προφίλ.
Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 92 11 545 η στείλτε mail στο info@seasos.gr

BLOG POSTS

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διοικητικές Υπηρεσίες & Τεχνική Βάση: Ακτή Κουντουριώτη 6 - 195 00 Λαύριο
Τηλέφωνο: 210 92 11 545
Fax: 210 92 21 589 τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης (και μόνο) 6932 900 300
Website: http://seasos.gr
Email: info@seasos.gr

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Σημαντικό: : Αυτός ο ιστότοπος έχει ρυθμιστεί αποκλειστικά για σκοπούς επίδειξης και όλο το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει το θέμα του Όλες οι εικόνες προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους.